Активности од 16 до 20.03.2020

NL VO prolet

proverka-na-odzemanjeto-so-sobiranje

SOOBRAKAJNI SREDSTVA BOENKA

Музички инструменти звуциi

Н.Л.претходник и следбеник на броевите до 100

Наоѓа половини од парен број на предмети до 10

Наставен лист – стратегии

Песна пролет

Сообраќај презентација

Активности за прво одделение

Брза математика-Бубе

Презентација (1)

Презентација (2)

Презентација (3)

Презентација (4)

Презентација (5)

Презентација (6)

Презентација

Раскажување по слики пролет

Интерактивна игра „Весела математика“

Oвошје и зеленчук-за сликовница

soobrakaj prezentacija5179665698475135694